Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Ilmastointiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Keminmaa
Tehtävän kuvaus Mikäli olet ilmastointialan ammattilainen sekä innokas uusista haasteista, olet etsimämme henkilö! Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme ilmastointiasentajaa IV-asentajaa asiakaskohteissamme tapahtuvaan ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöihin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Kemi-Tornio alueen isot teollisuuslaitokset sekä erilaiset kiinteistöt.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää IV-alan koulutusta tai muutaman vuoden työkokemusta. Arvostamme reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä oppia uusia asioita. Eduksi katsomme teollisuuskohteiden tuntemisen. Työssä tarvitset myös ajokortin, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin. Myös matkustusvalmius vaaditaan.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pakkanen Teemu p. 040 713 0733 ja sähköpostitse: teemu.pakkanen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 01.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta.

Palaa