Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut -divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.

Kunnossapidon ammattilaisia esimiestehtäviin

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Kemi
Tehtävän kuvaus

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme kunnossapidon osaajia esimiestehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on teollisuudesta ja kunnossapito on lähellä sydäntäsi. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja jo useamman vuoden kokemus alalta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja hyvä työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Matkustaminen osana työtä sopii elämäntilanteeseesi ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Odotamme

Osaamisalueitasi voi olla jokin tai useampi seuraavista:

  • Mekaanisen kunnossapidon työnjohto
  • Hydrauliikkaosaaminen
  • IWS (International Welding Specialist) pätevyys
  • 1090-standardin hallinta
  • Teräsrakenteiden- ja putkistojen asennusvalvonta
  • Kokemus paperi- tai kartonkikoneiden mekaanisesta kunnossapidosta
Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä.

Lisätiedot

Lisätiedot: tulosyksikön päällikkö Juha Sorsa p. 050 5437615, juha.sorsa@caverion.com

Hakeminen

Hakemukset tehtävään 30.6.2018 mennessä osoitteessa caverion.fi/tyopaikat

Palaa