Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kirvesmies

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Tornio
Tehtävän kuvaus Rakennusalan moni osaajalle on tarjolla monipuolinen työtehtävä huipputiimissä! Haemme kirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuusrakentaminen, rakenteiden korjaus- ja kunnossapitotyöt sekä kiinteistöhuollon kirvesmiehen tehtävät eri työkohteissa.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti jos olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteessa.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä Outokummun tehtaalla. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vähintään 3 vuotta työkokemusta rakennustöistä ja rakennusalan perustutkinnon tai kirvesmiehen koulutuksen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mika Hannila p. 040 842 0687. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 25.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta.

Palaa