Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Rakennusmies teollisuuteen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kemi
Tehtävän kuvaus Monitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen rakennusalan osaaja, haemme nyt sinua määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti! Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuuden rakennustyöt tehtailla Kemissä ja Torniossa.

Tulet työllistymään monipuolisiin ja mukavasti haastaviin tehtäviin. Tukenasi on osaavan tiimin tuki sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä sisältää raudoitusta, betonivalutöitä, sekä piikkausta ja telinetöitä. Toimit myös kirvesmiehen apuna. Työkokemusta teollisuuden rakennustöistä sekä ammatillinen koulutus kirvesmiehen/rakennusmiehen alalta katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakkuuspäällikkö Raimo Arponen p. 050 307 2510. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 27.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta.

Palaa