Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kirvesmiehiä teollisuuteen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kemi
Tehtävän kuvaus Kokenut kirvesmies ja rakennusalan moniosaaja, hae mukaan joukkoomme! Haemme nyt kahta kirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden rakennustyöt, kirvesmiestyöt sekä betonimuottityöt tehtailla Kemissä ja Torniossa. Tehtävä sisältää teollisuuden laiteperustuksien muotti- ja raudoitustöitä, sekä teline- ja sisustustöitä.

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja hyvin vaihtelevissa teollisuuskohteissa osana huipputiimiämme. Sinulla on tukenasi ammattitaitoisen tiimin tuki sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työkokemusta teollisuuden rakennustöistä sekä ammatillinen koulutus kirvesmiehen/rakennusmiehen alalta katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työnteossa ja tulet toimeen asiakkaiden kanssa.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakkuuspäällikkö Raimo Arponen p. 050 307 2510. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 27.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta.

Palaa