Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Projektipäällikkö sähköurakoihin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Haemme projektipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan sähköurakoista. Pääset mukaan luomaan viihtyvyyttä ja hyviä olosuhteita kiinteistöjen käyttäjille. Työkohteina ovat erilaiset liike- ja toimitilakiinteistöt.

Meillä pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkaillemme Ta-Te -projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi sähköprojektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

• sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
• hankinta- ja materiaalitilaukset
• lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
• toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulla on soveltuva koulutus (sähköteknikko/insinööri) sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Samuli Ojala, puh. 050 397 7447 tai yksikönpäällikkö Samu Mandelin, puh. 040 719 6252. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1
Hakeminen Hae tehtävää 05.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Palaa