Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Sähköasentaja urakkatöihin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Haemme henkilöä sähköasentajan tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Toimit sähköasentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä. Pääset työskentelemään vaihtelevissa ja monipuolisissa kohteissa ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä. Hae heti mukaan!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja teet töitä mielelläsi myös porukassa. Tehtävään edellytetään sähköasentajan koulutusta ja ammattitaitoa sekä parin vuoden työkokemusta talotekniikkakohteiden sähköasennuksista.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kenneth Matilainen, p. 040 843 7808. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa