Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Putkiasentajia teollisuuteen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Seinäjoki
Tehtävän kuvaus Haemme nyt Seinäjoen alueelle osaavia ja oma-aloitteisia putkiasentajia. Tässä tehtävässä työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelykenttä on vaihteleva. Tukenasi on osaava asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri.

Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus putkistoasennuksesta teollisuudessa sekä alalle soveltuva ammattitutkinto, sekä TIG hitsauskokemus antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Harri Kankaanpää, p. 040 541 0606 tai työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa