Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Sähköautomaatioasentaja teollisuuskohteisiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa / Rajamäki
Tehtävän kuvaus Haemme henkilöä sähköautomaatioasentajan tehtäviin ympäri Uusimaata. Työskentelet mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa teollisuuden kiinteistökohteissa. Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman työsi suunnitteluun? Mukava ja rento tiimimme odottaa jo sinua, hae heti mukaan!

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, mielenkiintoiset asiakaskohteet ja hyvän työilmapiirin. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Monipuolisissa asiakaskohteissa pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa tehden tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa, käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä. Työtehtävinäsi tulee olemaan teollisuuden sähköasennukset ja tuotantolaitteiden vianetsintä ja korjaukset.

Olet asiakaspalveluhenkinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Pystyt lisäksi työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää sähkö- tai automaatioasentajan perustutkintoa ja mielellään useamman vuoden kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkökorjaustöistä. Hakijalla tulee olla oma auto käytössä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Atte Klemola, puh. 040 711 0323. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 24.06.2018 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa