Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Rakennusautomaation projektinhoitaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Kouvola
Tehtävän kuvaus Oletko automaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

Projektinhoitajana osallistut osana automaatiotiimiä rakennusautomaatio-hankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu projektien läpiviennissä suunnittelu-, ohjelmointi-, asennus- ja käyttöönottotehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja ylläpitotehtävät.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi ovat kokemus alalta sekä hyvät ICT-taidot, mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Jouni Rantanen p. 050 065 7907. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1
Hakeminen Hae tehtävään 24.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa