Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Remonttimies kiinteistökohteisiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Haemme porukkaamme remonttimiestä pienkorjauksiin pääkaupunkiseudulle. Monipuolinen työnkuva mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme sekä reilu, työpanostasi arvostava työporukka odottaa jo sinua! Mikäli olet asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva tiimipelaaja, olet etsimämme henkilö. Jätä hakemus heti ja kerro meille itsestäsi!

Meillä pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä turvallinen työympäristö. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat vaihtelevien kiinteistökohteiden pienkorjaukset ja niiden ylläpito.

Sinulla on jo kokemusta kiinteistöjen pienkorjauksista tai vastavuoroisesti rakennuspuolen perustutkinnon, tai vastaavan tutkinnon paperit. Tässä tehtävässä viihdyt, kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:

• asiakaspalveluhenkinen
• reipas tiimipelaaja
• kykenet työskentelemään itsenäisesti
• hyvät vuorovaikutustaidot
• kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 31.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa