Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja kiinteistökohteisiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Etsimme sinua asiakaspalveluhenkinen huoltoasentaja, joka on tottunut työskentelemään vaihtuvissa tilanteissa asiakasrajapinnassa. Tulet työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpito- ja huoltotehtäviä. Rento työporukkamme odottaa jo sinua, hae heti mukaan!

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista, vakaata työyhteisöä ja oivan mahdollisuuden kouluttaa itseäsi ja kehittää omaa uraasi. Tämä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä takaa vaihtelevia työpäiviä, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä asiantuntevan tiimin tuen. Hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit takaavat miellyttävän ja vakaan työympäristön. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme, jos sinulta löytyy tutkintopaperit joko LV/-LVI- tai sähköalan ammattitutkinnosta tai vastavuoroisesti kiinteistönhoidon ammattitutkinnosta. Sinun on mahdollista työskennellä vuorotyössä ja sinulta löytyy ajokortti. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hoidat työsi reippaalla otteella asiakasrajapinnassa.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 31.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa