Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Projektipäällikkö sähköurakointiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Mielenkiintoiset ja mukavasti haastavat projektit odottavat kokonaistalotekniikan ymmärrystä omaavaa projektipäällikköä. Tarjolla on monipuolinen tehtävänkuva, joka rakentuu oman osaamisesi mukaan. Tehtävässä vastuullasi on pääkaupunkiseudun uudiskerrostalojen sähköurakat.

Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistaminen on osa Caverionin arkea ja johtamista. Caverionin johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet noudattamaan, ylläpitämään ja kehittämään yhteisiä turvallisuussääntöjä. Projektinhoitajana vastuullisesi kuuluu myös:

• sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
• materiaalitilaukset, lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
• yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen
• vastuu projektin taloudesta ja aikataulusta
• esimiehenä toimiminen omalle asentajatiimille

Arvostamme kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sähköprojektien toteutuksesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. insinööri). Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Me tuemme sinua matkalla ammattilaiseksi. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten talotekniikan ymmärrys, kokemus tarjouslaskennasta sekä S2-luokan sähköpätevyys katsotaan eduksesi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta p. 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1
Hakeminen Hae tehtävää 30.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa