Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kylmähuoltoasentaja kiinteistökohteisiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Hyvinkää
Tehtävän kuvaus Haemme nyt kylmähuoltoasentajaa sopimusasiakkaidemme vaihtuviin huolto- ja kiinteistökohteisiin Hyvinkäälle. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan ja rennon asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin.

Työnantajana me huolehdimme aina työvälineiden ja -ympäristön laadukkuudesta, emmekä anna kenenkään puurtaa ongelmien parissa yksin. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja korjaustyöt, IV-nuohouksia sekä muita asennustöitä. Toimit itsenäisesti kohteissa, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme.

Viihdyt tehtävässä mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja sinulta löytyy hyvä tilannetaju vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tärkeintä tehtävässä onnistumiseen on positiivinen ”can-do” –asenne työntekoon ja halu kehittyä.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markku Salmi p. 050 539 9717. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 05.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa