Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kunnossapitoasentaja teollisuuslaitokselle

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Rauma
Tehtävän kuvaus Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan voittajajoukkuettamme. Mikäli etsit itsenäistä otetta ja vastuuntuntoa vaativaa työtä, hae heti kunnossapitoasentajaksi teollisuuslaitokselle Raumalle!

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen sähkömekaaninen kunnossapito tuotantolaitteiden osalta. Tässä työssä viihdyt, mikäli olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen sekä tunnet teollisuuden kunnossapidon tehtävät. Sähköasentajan perustutkinto on ehdoton ja sinulla on jo kertynyt vähintään 5 vuoden kokemusta alalta. Automaatio- ja mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakasvastaava Arto Vehmanen p. 050 390 2181. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 28.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Palaa