Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja, Paloilmoitinjärjestelmät

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Salo
Tehtävän kuvaus Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan voittajajoukkuettamme. Etsimme nyt huoltoasentajaa osaksi asennustiimiämme saloon. Takki naulakossa odottaa oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja ratkaisunhakuista osaajaa. Me olemme tekemisistämme ja yrityksestämme rinta rottingilla ja kaipaamme sinua puhaltamaan samaan hiileen.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Päiväsi ovat vaihtelevia ja pääset itse vaikuttamaan tekemiseesi ja aikatauluihin, tukenasi ovat ammattitaitoiset osaajat. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tarvitset työssäsi sähköasentajan ammattitutkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta sekä vahvan osaamisen paloilmoitinjärjestelmien ohjelmoinnista.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jussi Aavasalo p. 050 390 1392. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 28.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Palaa