Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, haemme jatkuvasti uusia työkavereita osaksi voittajajoukkuettamme! Etsimme nyt sähköasentajaa pääkaupunkiseudun kiinteistökohteisiin. Takki naulakossa odottaa ratkaisunhakuista ja oma-aloitteista osaajaa, joka loistaa myös asiakaskohtaamisissa.

Meillä pääset tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Päiväsi koostuvat monipuolisista sähkön vika- ja huoltotöistä sekä kiinteistösähköasennuksista. Tässä tehtävässä viihdyt, jos tykkäät itsenäisestä työstä, oman työn suunnittelusta ja joustavasta työtavasta.

Työnantajana me huolehdimme aina työvälineiden ja –ympäristön laadukkuudesta, emmekä anna kenenkään puurtaa ongelmien parissa yksin. Tapaturmia vältetään kaikin tavoin ja koko työyhteisö on yhteistyöhaluinen ja panostasi arvostava. Voittajajoukkueen työnjälki on ihailtavaa, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja toimimme asiakkaan kanssa aidosti täydellä sydämellä.

Jos tunnet kiinteistöalan sähköasennustehtävät ja sinulla on sähköalan ammatillinen perustutkinto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon, sovellut tehtävään erinomaisesti.


Lisätiedot Lisätietoja sähköasentajan tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tapio Paasio p. 050 390 1618.
Hakeminen Hae tehtävää 27.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa