Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kärkimiehiä sähköurakoihin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Uusien mielenkiintoisten urakoiden myötä vahvistamme asennustiimiämme pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä toimit kärkimiehenä urakkatyömailla Helsingin asunnot –yksikössä. Toimenkuvaasi kuuluvat kerrostalojen sähköasennukset muun työryhmän mukana, sekä tekemisen aikataulutus ja seuranta. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen.

Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun urakan etenemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on sähköasentajan koulutus sekä useamman vuoden kokemus alan töistä ja kärkimiehenä toimimisesta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta p. 050 560 1697.
Hakeminen Hae tehtävää 28.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa