Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Mekaaninen asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Pankakoski
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme mekaanista asentajaa Pankakoskelle. Oletko asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen tiimipelaaja? Tule joukkoomme mielenkiintoiseen asiakaskohteeseemme!

Tarjamme sinulle mukavan toimintaympäristön, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät sekä osaavan tiimin tuen tehtävissäsi menestyäksesi. Meillä saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Palkkaus on Paperiteollisuuden TES:n mukaan.

Työ sisältää teollisuuslaitteiden kunnossapitoa, huoltoa, vikakorjauksia ja hitsausta. Työ on 2-vuorotyötä sisältäen mahdollisesti myös viikonloppuvuoroja. Työ saattaa sisältää myös erilaisia asennustöitä, kuten putkien ja teräsrakenteiden asennuksia, joten aiempi kokemus metalliasennustöistä on eduksi.

Tehtävä vaatii oikeaa asennetta työntekoa kohtaan sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus kartonki- /paperitehtaalta sekä kone- ja metallialan koulutus (esim. kunnossapitoasentaja) katsotaan eduksesi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Roman Enojärvi p. 050 468 7276 tai yksikönpäällikkö Jani Perttula p. 040 183 6627.
Hakeminen Hae tehtävää 06.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa