Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja, voimalaitteet

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme voimalaitteiden huoltoasentajaa työskentelemään itsenäisesti erilaisiin asiakaskohteisiimme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtäviisi kuuluvat operaattoritilassa olevien voimalaitteiden huolto-, ylläpito, ja asennustehtävät. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Tarvitset työssäsi sähköalan ammattitutkintoa ja mielellään useamman vuoden työkokemusta 48VDC jännitteen parissa tehtävistä asennuksista. Sinulla on lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Halu sitoutua työhön ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303.
Hakeminen Hae tehtävää 02.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa