Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja, sähkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme kiinteistöhuoltoon sähköasentajaa Vantaan toimipisteeseemme. Tehtäviisi kuuluu sopimuskohteiden sähköhuollon- ja vikakeikkojen tehtävät. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan ammattitutkinto ja kokemusta sähköalan töistä. Edellytämme sinulta myös tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Eduksi luemme rakennusautomaation tuntemuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, puh. 050 390 1303.
Hakeminen Hae tehtävää 02.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa