Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

LVI-asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme ammattitaitoista LVI- asentajaa huoltosopimuskohteeseemme Vantaalle.

Asentajan vastuulla ovat tuotantolaitoksen taloteknistenlaitteiden huolto ja ylläpito. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteessamme.
Odotamme Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja LVI-alan koulutusta, sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Eduksi katsomme höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tässä tehtävässä pääset mukaan myös kiinteistöautomaation vaihteleviin tehtäviin. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.
Lisätiedot Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303 sekä Petri Tilander p.050 390 0214.
Hakeminen Hae tehtävää 02.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa