Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkisto- ja kannakesuunnittelija

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Caverion Industria Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa, Ylivieska tai Oulu
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme suunnitteluosastomme vahvistukseksi ammattitaitoista putkisto- ja kannakesuunnittelijaa voimalaitosprojekteihin. Työpisteesi voi sijaita Vantaa/Ylivieska/Oulu, valintasi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Tukenasi on osaava tiimi, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan omaan tekemiseen ja kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää oppimiskykyä. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on myös hyvät neuvottelutaidot ja osaat esittää asiasi selkeästi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta voimalaitosprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hyvää tuntemusta alan standardeista ja niiden soveltamisesta. Sinulla on kokemusta putkisto-, kannake- ja rakennesuunnittelusta, ja tunnet materiaalit sekä niiden vaatimukset voimalaitosympäristössä.

Projektikielenä on usein englanti, joten edellytämme hakijoilta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulta löytyy myös soveltuva tekninen koulutus.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Lukkala, p. 040 513 9784. Caverionin rekrytointiprosessin kulkuun liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 11.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa