Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme porukkaamme huoltoasentajaa mielenkiintoiseen asiakaskohteeseemme. Oletko asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva tiimipelaaja? Tule meille töihin!

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat asiakkaamme tuotantolaitoksen talotekniset huolto- ja ylläpitotehtävät. Työskentelet asiakaskohteessa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tehtäviin kuuluvat myös erilaiset korjaus- ja asennustehtävät.
Odotamme Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä.

Tässä tehtävässä viihdyt kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:
• vastuuntuntoinen
• joustava tiimipelaaja
• kykenet työskentelemään itsenäisesti
• hyvät vuorovaikutustaidot
• kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisten asiakkuuksien lisäksi reilun ja rennon työporukan. Meillä pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303.
Hakeminen Hae tehtävää 02.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa