Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kylmälaiteasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Tampere
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme nyt Tampereen alueelle kylmälaiteasentajaa.
Odotamme Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti jos olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi tietotekniikan hallintaa, sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mielenkiintoiset asiakaskohteet ja osaavan tiimin tuen. Meillä saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen ja käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mikko Friman p. 050 592 0964.

Hakeminen Hae tehtävää 02.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa