Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Asiantuntija, automaatio

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme automaatiohuollon asiantuntijaa.

Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtävät. Voit vaikuttaa osaltasi lopullisen työnkuvan muodostumiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Odotamme Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti, sekä osaat luontevasti hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja -ohjelmia. Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme lisäksi:
• valaistuksen ohjausjärjestelmien, LVIS-järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksen
• alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
• järjestelmien ja logiikoiden ohjelmakyvyn ja toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämisen
• automaatiopiirustusten tulkintataidon

Tehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta sähkötöistä (230VAC) sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviä. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Paasonen p. 040 538 1864. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 30.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa