Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Joutseno
Tehtävän kuvaus Haussa on mekaanisen kunnossapidon asentajia Joutsenoon. Etsimme asiantuntevaan tiimiimme lisävahvistusta työskentelemään teollisuuskohteissa ja sahalaitoksilla. Tehtävä sisältää monipuolisia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtäviä Caverionin konepajalla sekä vaihtelevissa asiakaskohteissa Etelä-Karjalan alueella.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä metalli- tai LVI-alan koulutusta. Hydrauliikkaosaaminen on eduksi. Tarvitset tehtävässä ajokorttia ja raskaamman kaluston kuljettaminen lasketaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja hyviä IT-taitoja töiden raportoimisessa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Toni Toikka, puh. 0503237516.
Hakeminen Hae tehtävää 30.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa