Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme huoltoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Jos olet ulospäin suuntautunut, pidät asiakaspalvelutyöstä ja sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mielenkiintoiset kohteet ja osaava tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi asiakaskohteissa. Pääsääntöisesti toimit työtehtävissä itsenäisesti ja tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoa ja päättelykykyä. Otat myös työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi.

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Edellytämme lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Raimo Koskela p. 050 390 0515.
Hakeminen Hae tehtävää 26.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa