Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoteknikko

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme kunnossapitoteknikkoa teknologiayhtiö Okmetic Oy:n Vantaan tehtaan kunnossapitotehtäviin.

Caverion vastaa Okmeticin piikiekkojen valmistukseen käytettävien tuotantolaitteiden kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Okmeticin investoidessa ja kasvaessa voimakkaasti haemme nyt joukkoomme kunnossapitoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Työsi sisältää monipuolisia ja haasteita tarjoavia tuotantolaitteiden kunnossapitotehtäviä, kuten tuotantolaitteiden toimintahäiriöiden selvitystä ja korjausta, ennakoivaa kunnossapitoa, sekä parannus- ja muutostöitä.

Toivomme sinulta:

- Olet työuran alussa tai jo kokeneempi kone- tai automaatioalan ammattilainen
- Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa kohtuullisesti englannin kielellä
- Haluat omalta osaltasi varmistaa tuotannon sujuvuuden
- Viihdyt vaihtelevassa tuotantoympäristössä
- Tartut innolla haastaviinkin ongelmanratkaisutilanteisiin
- Olet yhteistyökykyinen, joustava ja oma-aloitteinen

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät teknologiateollisuuden huipulla, osana kansainvälistä Caverionia
- Ammattitaitoiset työkaverit ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön
- Laite- ja ammatillista koulutusta yhteistyössä Okmeticin ja laitetoimittajien kanssa
- Caverionin tarjoamat monipuoliset henkilöstöedut

Tuotannon toimiessa 24/7, kunnossapitoteknikon tehtävään liittyy ajoittainen ilta- ja viikonlopputyöaika sekä päivystys. Kokemus puhdastilatyöskentelystä katsotaan eduksesi.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Kinnari +358 40 713 8676.
Hakeminen Hae tehtävää 30.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen kotisivujemme kautta www.caverion.fi/työpaikat. Liitäthän mukaan myös CV:eesi.
#LI-TN1

Palaa