Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Joensuu
Tehtävän kuvaus Haemme kahta motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteisiimme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennuksiin. Asiakaskohteet ovat mm. teollisuuskiinteistöjä, julkisia rakennuksia ja tehtaita.

Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen sähkölaitteiden asennukset, kunnossapito ja huolto. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteissamme. Toimit osana työryhmää sekä yhteistyössä asiakkaiden edustajien kanssa.

Sinulle tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta, sekä useamman vuoden työkokemusta alalta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jouko Konstig p. 050 390 1901.
Hakeminen Hae tehtävää 26.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa