Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tekninen manageri

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme laajaan asiakkuuteemme teknistä manageria osaksi kiinteistöjen managerointi tiimiämme. Oletko asiakaslähtöinen, teknisen näkemyksen ja ammattitaidon omaava, aikaansaava tiimipelaaja? Hae heti!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän, älykkäät tekniset ratkaisut ja osaavan tiimin tuen. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ja kehittämään toimintaamme kohteessa.
Tehtävässä vastaat asiakkaamme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm.

• tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen
• huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen
• palveluiden valvonta ja työnohjaus
• raportointi

Sinulla on useamman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvä tekniikan tuntemus ja soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta rakennustekniikan projektien hoitamisesta sekä automaatiotuntemusta.
Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa aluepäällikkö Sami Pasi p. 050 390 1741. Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Group ja lisätietoja prosessista saat HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 30.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa