Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Käyttöpäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Pankakoski
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla asiakaskohteeseemme Pankakoskelle kunnossapidon ammattilaista. Käyttöpäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä asiakaskohteen kunnossapitoa ja kehityshankkeita. Vastuullesi kuuluu oman tiimisi työnjohto ja esimiestehtävät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän teollisuuden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä monipuolisia tehtäviä ja kehittymään. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. odotamme sinulta kunnossapidon toiminnan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Englannin kielen sujuva osaaminen tehtävän hoitamiseksi on välttämätöntä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jani Perttula p. 040 183 6627. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa