Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Rakennusmies

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Ii
Tehtävän kuvaus Haemme nyt ammattitaitoista rakennusammattimiestä mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiakaskohteisiimme Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Hae pian joukkoomme!

Mukavien työkavereiden, monipuolisten kohteiden ja haasteita tarjoavan roolin lisäksi käytössäsi on myös Caverionin henkilöstöedut. Haluamme tarjota myös mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa koulutuksilla.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde kestoltaan 31.10.2018 asti, jatko työtilanteen mukaan mahdollinen. Tehtävä sisältää betonilaudoitusta- ja raudoitusta, betonivalutöitä, sekä piikkausta, korjauksia ja muita vaihtelevia rakennustöitä. Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on rakennusalan ammatillinen koulutus sekä muutama vuosi kokemusta vaihtelevista ja vauhdikkaista rakennusalan töistä.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Työ sisältää komennustyötä Pohjois- Suomen alueella.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitoinsinööri Juha Veijola p. 050 303 8673. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 6.4.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa