Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Haemme Jyväskylän alueen asiakkuuksiimme ammattitaitoista kylmäalan huoltopäällikköä. Pääset toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimin tuki on kuitenkin tarvittaessa aina saatavilla.

Monipuolisen ja haasteita tarjoavan roolin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kylmäteknisten järjestelmien huolto-, ylläpito-, korjaus- ja asennustöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

• työnjohto
• kylmäteknisten palvelusopimusten hoitaminen
• tarjouslaskenta
• yhteistyö asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää vankkaa kylmäteknisen alan kokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on soveltuva kylmäalantutkinto ja Y3 vastuuhenkilöpätevyys.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Remes p. 0400 263 073. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää viimeistään 02.04.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
#LI-TN1

Palaa