Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Käyttöpäivystäjä

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla useampaa käyttöpäivystäjää Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme.

Käyttöpäivystäjien työnkuvaa kuuluu:

• Teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta vastaaminen
• valvomotehtävät
• data- center kohteiden ylläpito

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa. Kokemus data-center ympäristöistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneisen käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Englanninkielen taitaminen on tärkeää niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Tarjoamme mukavan työporukan, mielenkiintoiset kohteet ja monipuolisen työnkuvan. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Perehdytämme sinut tehtävään, pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa