Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän talotekniikan parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä monipuolisia tehtäviä ja kehittymään. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Tulet toimimaan kohteidemme käyttöpäivystäjän tehtävissä vuorotyössä.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISKA-alan kokemusta. Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa kokemus ylläpidon tehtävistä jollakin LVISKA-alalla. Vaadimme englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna.

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Posti puh. 040 182 8044 tai sähköpostitse ville.posti@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa