Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Asentaja (Data-center)

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla LVISKA- alan kokemusta omaavia asentajia Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme.

Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Tulet toimimaan huollon ja käyttöpäivystäjän tehtävissä data-center kohteidemme ylläpidossa vuorotöissä.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, sillä olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on systemaattinen ote työhösi ja toimit hyvin itsenäisesti, vastuullisesti ja joustat myös painetilanteessa.
Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneisen käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Englanninkielen taitaminen on tärkeää niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.

Monipuolisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa