Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Lakimies

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme sopimus- ja rakennusjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä tukemaan Caverionin Suomen Divisioonan liiketoimintaa. Mikäli olet oikeustieteen maisteri, koet yritysjuridisen tehtäväkentän ja sopimusjuridiikan omaksi alueeksesi ja näet sen tuoman arvon liiketoiminnalle, saatat olla etsimämme henkilö.

Lakimiehen tehtäviin Caverionilla kuuluu pääasiassa projekti- ja palveluliiketoiminnan sopimuksiin liittyvät juridiset kysymykset. Analysoit myös liiketoiminnan kanssa sopimuksiin liittyviä riskejä, löydät niihin hallintakeinot sekä neuvot ja tuet liiketoimintaa toimistolla ja työmaalla. Osallistut vaativiin sopimusneuvotteluihin (esim. urakkaneuvottelut) sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn. Vastaat myös sopimusoikeuteen ja projektien sopimusriskien hallintaan liittyvästä koulutuksesta yhtiön sisällä sekä vastaat osaltasi ulkopuolisten asianajopalveluiden käytöstä.

Kokemus vastaavista tehtävistä sekä urakkamaailman ja sen kaupallisten mallien tuntemus lasketaan eduksesi. Sinulla on lisäksi hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja osaat tuoda oman näkökulmasi rakentavasti esille. Kykenet itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn.

Arvostamme myös kokemusta compliance- sekä henkilötietoasioiden hoitamisesta sekä halua olla osana niiden jalkauttamisessa yhtiön sisällä. Eduksi lasketaan myös työmaakokemus. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Raportoit tehtävässäsi divisioonan lakiasioista vastaavalle lakimiehelle.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antavat VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 (ei erillisiä soittoaikoja) tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi sekä Caverion Suomi Oy:n vastaava lakimies Joachim Lindholm p. 044 550 1037 (soittoajat 15., 22. ja 29.3. klo 13- 15).
Hakeminen Hae tehtävää 30.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si liitetiedostona kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.#LI-TN1

Palaa