Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Työnjohtaja, kunnossapito

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme nyt mekaanisen puolen työnjohtajaa Turun seudun puhdistamolle. Hoidat asiakkuuden huollon sekä varaston logistiikan tiimisi kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat laitoksen mekaaniset ennakkohuollot ja korjaamiset sekä ennakkohuoltotöiden koordinointi ja varaosien selvitys ja tilaus. Huolehdit sähkölaitteiden ja putkiston ylläpidosta, sekä materiaalitilausten hallinnasta.

Monipuolisen ja vastuullisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, sillä olet organisointikykyinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja haluat kehittyä ja oppia uutta. Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa.

Edellytämme teknisen alan koulutusta (teknikko/ insinööri) ja toivomme aikaisempaa työkokemusta kunnossapidosta. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta, me perehdytämme sinut tehtävään ja tuemme matkalla ammattilaiseksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Risto Siven p. 050 560 8841. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 25.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta

Palaa