Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä etsimme hitsaustaitoista putkiasentajaa Helsinkiin asunnot yksikköömme. Työskentelet uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä.

Monipuolisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutuksen ja muutaman vuoden työkokemuksen kiinteistöjen putkiasennustöistä. Eduksi katsomme asiantuntevan näkemyksen alasta ja itsenäisen työskentelyotteen. Meillä saat myös mahdollisuuden ”nokkamiehen” rooliin jos sinulla on enemmän kokemusta tai motivaatiota ja intoa ottaa vastuuta enemmänkin. Kaasuhitsaustaito, sekä ajokortti katsotaan myös eduksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tero Hailikari p. 050 324 2424, sähköpostitse tero.hailikari@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 22.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa