Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme ammattitaitoista ilmanvaihdon mittaus- ja säätöasentajaa Turkuun. Pääset mukaan pitkäaikaisiin kiinteistöurakoiden projekteihin, sekä vaihteleviin lyhyempiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat ilmanvaihdon ilmamäärien mittaus- ja säätötyöt, sekä monipuoliset vianhaku- ja korjaustyöt. Kokemus asennustehtävistä, sekä säätölaitetuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä ja soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiimityön lisäksi myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman auton käyttöä. Eduksi katsomme kiinteistöautomaation monipuolisen tuntemuksen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ossi Heljakka, p. 050 440 2335. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävään 31.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme kautta www.caverion.fi/tyopaikat Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa