Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme avainasiakkuuksiimme luottotekijää vastuulliseen huoltopäällikön tehtävään. Jos olet asiakaslähtöinen, vuorovaikutustaitoinen ja sinua kiinnostaa älykäs rakennustekniikka, tule osaksi tiimiämme!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haasteita tarjoavan työn, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja osaamistasi. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva osaaja.

Tehtävässä toimit Caverionin kiinteistö- ja korjaustekniikan yksikössä vastaten pääasiakkuuksien kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista. Toimit esimiehenä asentajille ja hoidat projektien tarjouslaskentaa. Kohteet ovat pääsääntöisesti teollisuus- ja toimistokiinteistöjä.

Sinulta toivomme hyvää rakennusteknistä tuntemusta, osaamista hinnoittelusta ja projektijohtamisesta sekä asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Koulutukseltasi olet esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Eduksi luemme työkokemuksen korjausrakentamisen parista.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomo Väyrynen, p. 040 754 4822. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 25.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera, kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa