Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kiinteistömanageri

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvuamme kiinteistömanageri- puolellamme ja haemme uusia vahvistuksia joukkoomme. Kiinteistömanagerin tehtävässä vastaat asiakkaamme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän kiinteistöjen, energiatehokkuuden ja asiakkaiden parissa. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen työssäsi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtäviisi kuuluu mm.

• tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen
• huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen
• valvonta ja ohjaaminen
• raportointi

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti. Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinteistöjen energiatehokkuusosaamista. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutus (ITS TEK tai vastaava) sekä tekniikan alan peruskoulutus, esim. insinöörin tai teknikon tutkinto. Asiakkaan päätös tulee toimimaan myös yhtenä valintakriteerinä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakkuuspäällikkö Jarmo Pulliainen p. 050 599 9750 Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p, 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 21.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa