Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Rakennusautomaatio asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kokkola
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla Kokkolan toimipisteeseemme rakennusautomaatio asiantuntijaa.

Jos olet ulospäin suuntautunut, pidät asiakaspalvelutyöstä ja sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviä.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti, sekä osaat luontevasti hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja -ohjelmia. Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Sinulla on kokemusta sähkötöistä (230VAC) ja tunnet rakennusautomaatiojärjestelmät. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Sinulla on myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä.

Arvostamme lisäksi seuraavia osaamisia:

• LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemus
• alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
• tietoverkkomaailman tuntemus

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen työssäsi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Antti Raudaskoski p. 050 563 0560 ja Miikka Häyrynen p. 050 390 1711.
Hakeminen Hae tehtävää 31.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa