Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Koneistaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Rajamäki
Tehtävän kuvaus Haemme nyt koneistajaa teollisuuteen puoliautomaattikoneiden (Chevalier / Fagor) osien valmistamiseen. Tehtävässä toimit Pikkalan konepajalla koneistustöiden parissa, materiaaleina metalli, muovi ym. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä osaavan tiimin tuen. Saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista alan tehtävistä ja tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Sinusta löytyy luovuutta ja osaat etsiä ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja pystyt toimimaan luontevasti myös kiireessä.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Juha Kosonen p. 050 543 9742. Caverion rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 25.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa