Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektipäällikkö, sähkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Espoo
Tehtävän kuvaus Haemme projektipäällikköä Uudenmaan alueelle vastaamaan sähköurakoista. Sähköurakoita hoitaa oma tiiminsä, johon kuuluu 4-5 projektipäällikköä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa.

Projektipäällikkö vastaa projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Työkohteina erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tehtäviin kuuluu:

• sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
• materiaalitilaukset
• lisätöiden hinnoittelu
• toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii muutaman vuoden kokemusta sähköprojektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri/ teknikko). Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Kenneth Matilainen 040 843 7808.
Hakeminen Hae tehtävää 6.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa