Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Hitsaaja

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Caverion Industria Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Leppävirta
Tehtävän kuvaus Haemme Leppävirran konepajalle hitsaajaa osaksi loistavaa tekijätiimiämme. Haemme useampaa tekijää.

Hitsaajan tehtäviin kuuluvat konepajalla säiliöiden, painelaitteiden ja putkistojen käsihitsaus. Hitsausmenetelminä hitsaajamme käyttävät mm. mig/mag ja tig.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä, tekemistä ja osaamista. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Tehtävä edellyttää kone- ja metallialan koulutusta, austeniittisten materiaalien tuntemusta sekä muutaman vuoden työkokemusta teollisuusympäristöstä ja hitsaamisesta.

Odotamme sinulta myös piirustusten lukutaitoa, ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä laatuvaatimusten ymmärtämistä ja noudattamista. Otat vastuuta omasta työstä, turvallisuudesta ja materiaaleista.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme lisäksi valmiutta joustaviin työaikoihin, liikkumiseen ja tiimityöskentelyyn, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta konepajan päällikkö Marko Mikkonen p. 040 356 7067. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 6.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa