Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme teknistä huoltoasentajaa asiakkaidemme Data center- kohteisiin taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus ja ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväkenttä on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen talotekniikan lämmitys-, ilmanvaihto-, automaatio- ja sähköjärjestelmien parissa. Työtehtäviisi kuuluvat oman osaamisalueesi järjestelmien huolto-, ylläpito-, vika-, korjaus- ja pienasennustehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa ja taitoa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisutaitoa.

Olet tekniikan alan ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (LVI/Sähkö/Automaatio) sekä kokemusta alan töistä. Edellytämme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää mobiilitekniikkaa töiden raportoinnissa. Tehtävä edellyttää lisäksi ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303.
Hakeminen Hae tehtävään 3.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa