Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

IV-huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Pori
Tehtävän kuvaus Haemme ilmanvaihdon huoltoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mielenkiintoiset kohteet ja osaava tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on ongelmanratkaisutaitoa ja päättelykykyä. Otat työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä sisältää suodattimien vaihtoa, kone- ja kanavahuoltoa, asennusta, puhdistusta ja säätöä. Tarvitset työssäsi LVI-alan ammattitutkintoa tai vähintään viiden vuoden työkokemusta kiinteistöhuollon työtehtävistä. Sinulla on myös B-ajokortti ja hyvä fyysinen peruskunto. Eduksi luemme kokemuksen ohutpeltisepän työstä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jari Hesso p. 050 390 0984.
Hakeminen Hae tehtävää 5.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa