Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Ylöjärvi
Tehtävän kuvaus Haemme useampia teollisuusputkiasentajia ja -hitsaajia Pirkanmaan alueelle. Tehtävänä on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä eri asiakaskohteissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä, tekemistä ja osaamista. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Tehtävä edellyttää alan ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemusta. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus teollisuuden putkiasennus- tai hitsaustöistä. Asentajalle katsomme eduksi PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemuksen sekä asennuskokemuksen. Hitsaajan tehtävässä edellytetään TIG- ja puikkohitsaustaitoa kirkkaille ja mustille putkistomateriaaleille.

Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä valmiutta komennus ja matkatöihin. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Ismo Niemi puh.0400 329 795 ismo.niemi@caverion.com tai työnjohtaja Pekka Palmio puh.040 504 4302 pekka.palmio@caverion.com.
Hakeminen Hae tehtävää 2.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa